fredag den 13. juli 2012

Summer travelling




Rejser afsted mod det salte hav og sydens sol. Jeg kan ikke vente med at læse bøger i solskin, dyppe tæerne i saltvand, gå ture i bjergene, iføre mig en stråhat, mærke spaniens stemning, hoppe i et par shorts uden at fryse, tegne kruseduller under sol parasollen, fotograferer pæne palmer og være ude på eventyrer.

onsdag den 11. juli 2012

You've got the love












Det er sommer, og jeg kan mærke det helt inden i. Føler mig som en glad bobbel, der bare svæver rundt i en verden af lykke. Et hyggeligt lille telt ved vandet, knitrende bål, hyldeblomst drik, togtur til københavn med Emma, gademusikanter, den fineste rygsæk, friske jordbær, kineser swag, en pæn mand, nektariner, mit polaroid kamera, twister is, vandmænd under broen, solskin i staden og alt muligt andet mægtig rart. 

torsdag den 5. juli 2012

Lovely summer things


Hermed et par af mine yndlings sommer ting. 1. Splinternyt Gaffa fyldt med musik anmeldelser, interviews og gode idéer til festivaller rundt i landet 2. Fersken-røde høretelefoner, som jeg vil lytte til sommermusik, og have med mig på togturer 3. Blomstret trøje (som jeg ikke kan vente med at danse rundt i) 4. Pæne solbriller til solskinsdage 5. Polaroid kamera sendt med pakkeposten helt fra usa, er det ikke bare fint? Alle mine eventyrer skal foreviges på polaroid fotografi.

onsdag den 4. juli 2012

Oh my dear dear summer





En fin stribet parasol, dragende bøger, solskinsvejr, pakkepost fra udlandet, fugleflokke der krydser aften himlen, morgenmad med mor, cykelturer, farverige vimpler, telt-fester, glade venner og veninder, flyvske sæbebobler, små fotojobs rundt i den store hvide verden, sommerferie, en kalender fyldt med planer, musikmusik, iskold cola og mit splinternye polaroid kamera. Hvad fordriver i tiden med?