onsdag den 8. februar 2012

A bite of Australia





































































Australien. Farverige sommerfugle, banana bread til morgenmad, solskinsdage, utrolige eventyrer, kælne kænguruer, kække surfere på stranden, operahuset, den mest fantastiske natur, fish'n'ships, et svøm i et vandfald, lime, frisk mango, solsikker, sydney havn, gåture i en jungle, great barrier reef, en vaskeægte havskildpadde, kærlighed, farveller, en rar koala, en dykkeoplevelse og millioner af andre oplevelser jeg for altid vil have gemt (som fine minder) i mit hjerte.

mandag den 6. februar 2012

Days in China Town










Vi kom til et fremmed sted, et fjernt punkt på min globus, en ny kultur. Singapore. Åh, og hvor var det hele smukt. China Town var det vi så mest til... Små røde lanterner, farvestrålende templer, glimtende pynt, dragens år, trommende lyde, små mad-boder i gaden, fantastisk liv, varme, te med mælk i, nye dufte, spændende mad, utrolig søde mennesker, smil, naturskønhed og noget der føltes præcis som et rigtigt eventyr.  

søndag den 5. februar 2012

Above the skyes

Det hele startede blot med... En lille blikdåse med vinger på. Nej. Vel rettere, en virkelig stor blikdåse med vinger på. Den lettede, jorden under os blev mindre, skyerne faldt ned og vi fløj afsted. Langt væk. Ja, faktisk helt om på den anden side af min lille globus. Til fin solskin, frodig natur, smukke omgivelser og et nyt kapitel i min store rejsebog. Eventyret fortsættes...

fredag den 3. februar 2012

Singapore window view


Pyh. Så er jeg og min familie nået til Singapore. Her er både varmt, frodigt, eventyrligt, fugtigt, smukt og storbysagtigt. Søvnmanglen præger mig dog ret meget, så nu vil jeg smutte i seng i en flyvende fart. Selve flyveturen gik rigtig fint! Nu vil jeg trække gardinerne for, helt her omme på den anden side af jordkloden. Lukke mine øjne i - og glæde mig til oplevelserne der venter i morgen.

onsdag den 1. februar 2012

Going down under





Åh. Har simpelthen glædet mig sådan til at fortælle, dette som jeg har haft på hjerte så længe. I morgen tidlig rejser jeg helt op på den anden side af jordkloden - nemlig til Australien. Væk fra kulde, slud, vind og blæst. Jeg er nok verdens heldigste kartoffel. Ih, hvor jeg dog glæder mig til at fotografere, opleve, gå på eventyr, opleve nye kulturer, møde australsk familie og være sammen med dem jeg holder af. Det bliver alt sammen spændende! Først skal vi mellemlande i Singapore, og så videre til Australien (Sydney og derefter Cairns) Nu vil jeg gå til køjs, stå op, flyve tværs over jorden og møde en hel ny verden. 
På gensyn, på gensyn, på gensyn!